/ by /   مقالات / 0 نظرات

لاغر کردن اسب چاق

لاغر کردن اسب چاق

 

لاغر کردن اسب چاق . شما به عنوان مالک اسب نقش بسیار مهمی در افزایش یا کاهش و بطور کلی کنترل وزن اسب خود دارید و به نظر می رسد مدیریت صحیح تغذیه، انجام تمرینات منظم و مراقبت های صحیح دامپزشکی مهمترین عوامل موثر در کنترل سلامت و شرایط بدنی مناسب و ایده آل در اسب ها می باشد.

زمانی که اسب شما چاق باشد و در حال اجرا کردن یک برنامه کاهش وزن برای اسب خود هستید این نکته بسیار حائز اهمیت است که این برنامه را تحت نظر متخصصین تغذیه و یا دامپزشک خود و به صورت تدریجی انجام دهید ، حتماً قبل از شروع یک برنامه کاهش وزن در اسب های خود از نکات زیر پیروزی نمایید:

قوانین مهم و موثر در کاهش وزن اسب های چاق

۱- حوصله داشته باشید چون کاهش وزن در اسب ها بایستی به صورت آهسته ، پیوسته و منظم صورت پذیرد و در حیوان هیچگونه استرس و یا مشکل متابولیکی ایجاد نشود.
۲- هر گونه تغییر در نوع خوراک و یا مقدار آن بایستی به صورت تدریجی انجام پذیرد و کاهش مقدار مصرف خوراک نبایست ۱۰% در طول یک دوره ۷ تا ۱۰ روزه باشد.
۳- سرعت کاهش وزن اسب خود را با استفاده از نوارهای اندازه گیری وزن (کولیس) به طور منظم پیگیری کنید و چنانچه تغییری در وزن اسب خود ندیدید بایستی مجدداً میزان خوراک مصرفی آن را به صورت تدریجی کم کنید.
۴- هرگونه افزایش در برنامه تمرینی اسب ها بایستی مرحله به مرحله صورت پذیرد و برای بیشترین کاهش وزن در کمترین زمان برای اسب ها بایست زمان و شدت تمرینات را به صورت تدریجی افزایش داد.
۵- در طول برنامه کاهش وزن حتماً باید آب تمیز و گوارا در اختیار اسب ها قرار داشته باشد تا عمل گوارش و سایر اعمال حیاتی بدن اسب به صورت طبیعی انجام شود و نقش موثرتری در کاهش وزن اسب داشته باشند.
۶- غذایی را برای اسب خود انتخاب کنید که دارای فیبر با کیفیت بالا به میزان کافی باشد و انرژی آن نیز کم باشد. سعی کنید مواد غذایی را به وسیله وزن حجمی آنهااندازه گیری کنید نه براساس شکل ظاهری آنها،چون مواد غذایی با مقدار یکسان ، وزن حجم متفاوتی دارند.
۷- خوراکی هایی را برای اسب خود انتخاب کنید که چربی کمتری دارند چون چربی یک منبع مغذی است که غلظت انرژی در آن بالاست.
۸- مقدار یونجه خشک در خوراک راکم کنید و درصورت امکان با علوفه های خشک دیگری که ارزش غذایی چندانی ندارند جایگزین نمایید تا مقدار انرژی مصرفی در اسب کم شود .
۹- اسب خود را به صورت جدا از اسب های دیگر خوراک دهی نمایید تا اینکه شانس اسب چاق برای خوردن خوراک بقیه اسبها از بین برود .
۱۰- پایه های رژیم غذایی اسب را بر اساس سن ، وزن و میزان سطح فعالیت آن تنظیم کنید مطمئن شوید که مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین به میزان کافی در جیره مصرفی اسب وجود دارد و نیازهای غذایی آن را بر آورده می سازند.
زمانی که اسب شما به شرایط بدنی ایده آل رسید نگهداری صحیح و کنترل وزن اسب بایستی بصورت منظم حداقل درماه یکبار انجام شود در برخی موارد برای کنترل وزن اسب خود فقط به تنظیم جیره غذایی آن نیاز دارید ،تمرینات منظم به عنوان یک عامل کلیدی وضعیت بدنی اسب را در شرایط مناسب نگه می دارد .
ارتباط دائم با متخصص تغذیه جهت اتخاذ برنامه منظم چکاپ مخصوصاً در طول یک برنامه کاهش وزن بر اسب لازم و ضروری است چه بسا که چاقی اثر مستقیمی روی ایجاد بیماری ها در حیوان دارد.

انتشار دهید


نظر دهید

You must be logged in to post a comment.